Genel Köşe Yazıları

Balkan’dan sihirli dokunuş

Cenk Özen yazdı…

Balkan’dan sihirli dokunuş

Balkan’dan sihirli dokunuş

Yıllardır çözülemeyen kavşak sorununa Başkan Balkan çözüm üretti. Rekor oy ile Urla Belediye Başkanlığı koltuğuna oturan Balkan ilk sihirli dokunuşunu Erdoğan Ker Caddesine yaptı. İlçedeki trafik sıkışıklığına küçükte olsa çözüm üreten başkanı öncelikle tebrik ediyorum.

Urla’da Erdoğan Ker Caddesine neşter vuruldu. Yıllardır çözülmeyen sorun çözüldü.

Urla’nın merkezinde trafik sorunu oluşturan ve yıllardır çözülemeyen Erdoğan Ker Caddesi’nde çalışmalarını tamamlayan Urla Belediyesi  bölgedeki sorunu çözdü ve vatandaşlardan tam not aldı.

Vatandaş odaklı hizmet anlayışı ile çalışmalarını sürdüren Urla Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri trafik akışını düzenlemek ve ana arter konumda bulunan Bülent Baratalı Bulvarı ve 75. Yıl Cumhuriyet Caddesi’nde oluşan trafik sıkışıklığını hafifletmek amacıyla Erdoğan Ker Caddesi üzerinde kavşak ve yol düzenleme çalışmasını tamamladı. Cadde de yol genişletme ve asfaltlama çalışması yapan ekipler, alanı düzenleyip orta refüjde ağaç ve çim ekimi gerçekleştirerek bölgeyi güzelleştirdi.

Yapılan düzenlemeyle birlikte ilçe sakinlerinin günlük yaşamları kolaylaşacak ve trafik yoğunluğu azalacak. İlçenin Bülent Baratalı Bulvarı ve 75. Yıl Cumhuriyet Caddesi, hem günlük, hem de günübirlik ziyaretçilerin kullanmak zorunda olduğu yolların başında geliyor. Bu durum artan nüfus ile birlikte büyük bir trafik sorunu oluşturuyordu. Urla Belediye Başkanı Selçuk Balkan’ın sihirli dokunuşu ile Erdoğan Ker Caddesi’nde gerçekleştirilen kavşak ve yol düzenleme çalışması ile birlikte vatandaşlar alternatif bir yola kavuştu.  İlçe merkezine girmeden seyahat etmek isteyenler güvenli bir şekilde bu yolu kullanabilecek. Burada yaşanan trafik sorunu, tüm ilçe trafiğini olumsuz etkileyebiliyor. Yapılan düzenlemelerle bu sorunları en aza indirmeyi ve sürücülerin daha rahat bir şekilde seyahat etmeleri amaçlanıyor.  Ekstra yapılan düzenlemeler ile yaya geçitleri daha güvenli hale getirildi ve trafik akışını hızlandıracak iyileştirmeler yapıldı.

İlçemize bu sihirli dokunuşu yapan Başkanı tebrik ediyoruz.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL