Jandarma Astsubay İsmail Ulus (40) Urla’da gözyaşları arasında defnedildi

Haber Cenk Özen

Jandarma Astsubay İsmail Ulus (40) Urla’da gözyaşları arasında defnedildi
Yayınlanma: Güncelleme: 50 views

09.12.2021 tarihinde Ankara’da görev yapan Jandarma Astsubay İsmail Ulus evinde ölü olarak bulundu. Edinilen bilgiye göre; Sabah işe gelmeyen Ulus telefonlara da cevap vermeyince evine giden mesai arkadaşları Ulus’u yatağında yatar halde buldu. Yapılan kontrollerde Ulus’un vefat ettiği anlaşıldı. Bir çocuğu olan Ulus’un ailesinde ayrı yaşadığı ve kesin ölüm nedeninin Adli Tıp Kurumu’ndan çıkacak rapordan sonra belli olacağı bilgisine ulaşıldı.

Bugün doğup büyüdüğü Urla’ya getirilen İsmail Ulus (40), Çarşı Hoca Ali Camii’nde kılınan cuma namazını müteakip kılınan cenaze namazından sonra Urla Yeni Mezarlığı’nda sevenlerinin göz yaşları arasında askeri törenle toprağa verildi.

Cenazeye; Urla Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Murtaza Dayanç, Urla Jandarma Komutanı Adem Aydoğdu, Urla Esnaf Odası Başkanı Ahmet Aydınhan, Siyasi parti temsilcileri, asker arkadaşları, ailesi ve sevenleri katıldı. Ailesinin tören anında büyük üzüntü yaşadıkları görüldü

Bizde kederli ailesine, sevenlerine ve arkadaşlarına baş sağlığı dileriz. Allah rahmet eylesin.

 

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.