Ak Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla KAYA’dan Seferihisar’a samimi ziyaret. Seferihisar’ın bir ucundan öbür ucuna, mahalle mahalle, köy köy ziyarette bulundu. Ak Parti İlçe Başkanı Ahmet AYDIN ve beraberindeki Seferihisar..
Ak Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla KAYA’dan Seferihisar’a samimi ziyaret. Seferihisar’ın bir ucundan öbür ucuna, mahalle mahalle, köy köy ziyarette bulundu.
Ak Parti İlçe Başkanı Ahmet AYDIN ve beraberindeki Seferihisar İlçe Teşkilatından üyelerle refakat ettiği, Ak Parti İzmir Milletvekili ile Bengiler, Mersinalanı, Düzce, Turgut ve İhsaniye köy ve mahallelerinde muhtarlar, yöre esnaf ve çiftçileriyle, yöre halkıyla samimi sohbetlerde bulunarak, bir çok sorunu yerinde dinleyip inceleyerek çözüm buldu.
Esnafın beklentilerinden, köy ve mahallelerde yaşanan sıkıntılara, altyapıdan mezarlıkların yetersizliğine, tarım arazilerinin durumuna, fosseptik sorunundan su yetersizliğine, arıtmadan çevre kirliliğine, trafiğe kadar pek çok konuda görüşler belirtilip fikir alışverişinde bulunuldu.
Ak Parti İlçe Başkanı Ahmet AYDIN ile ilçe ve çevresinin sorunlarını hızla çözüme yollarına gidecekleri konusunda da sürekli notlar alan heyete ilgi oldukça samimi ve yoğundu.
Açılan konu üzerine, sanayi girişinin trafikten kaynaklanan tehlikesinden bahsedilince İlçe Başkanı Ahmet AYDIN, önümüzdeki ay içerisinde sanayi girişine ışıklı kavşak yapılacağı bilgisini de verdi.
Ziyaret boyunca sorunların çözüm üretilerek sürmesi ve samimi yaklaşım, hem yöre halkını hem muhtarlarımızı oldukça memnun etmiş ve güzel dileklerle , en kısa sürede sorunların çözüme ulaşıp ulaşmadığını takip ve kontrol etmek üzere, ziyaret akşam saatlerinde sona erdi.
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.