BELEDİYELER Genel

Kadıovacık, kadıovacık olalı böyle kurtuluş günü görmedi

Cenk Özen Yazdı

Kadıovacık, kadıovacık olalı böyle kurtuluş günü görmedi

Kadıovacık, kadıovacık olalı böyle kurtuluş günü görmedi

Dün Urla’nın Kadıovacık köyünde kurtuluş günü şenlikleri vardı. Köy meydanı tıklım tıklım doldu. Muhtar Nihat Çağan ile Kadıovacık şaha kalktı. İzmir adeta Kadıovacığa aktı. Kurtuluş günü etkinliklerinde; Popstar Çelik, Şair Ömer Köroğlu, İzmir Yarımada Yörükler Derneği Zeybek Ekibi, Türk Sanat Müziğinden Bahar Şahin Sertdemir, müthiş dans ve sahne şovlarıyla ünlü Oryantal Pırıl sahne alırken Bydinletir orkestrası eşliğinde izleyenler nefeslerini tuttu. 

Alevi Kültür Dernekleri Urla Şubesi tarafından düzenlenen Samut Baba etkinliklerinde suçu günahı olmayan Kültür Müdürü’nü, adı söylenen birçok CHPliden, birinin ismini, okumayan sunucu yüzünden görevden alan, pire için yorgan yakan Selçuk Balkan, geç katıldığı kurtuluş gününde protokolde kendine zar zor yer bulurken, meclis üyeleri taburelerde, bazıları da ayakta konseri takip etti. Balkan’ın etkinliğe gelmesiyle gitmesi bir olurken, kurtuluş gününe belediye başkanı ve birçok meclis üyesinin aileleriyle katılmadığı görüldü.

“Köy halkı, muhtarlar ve vatandaşlar  Mustafa Günay’a yoğun ilgi gösterdi”

Etkinliğin misafir ve onur konuğu Yarımada Belediyeler Birliği ve Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa Günay, halk tarafından coşkuyla karşılandı. Mustafa Başkan, eşi, gelini, torunu ve dünürleriyle ailece programın başlamasından bir saat önce köy’e gelirken halk ile hasbıhal etti. Vatandaşlarının sorunlarını dinledi bol bol not aldı. Mustafa Başkan’ın ismi anons edildiğinde, başkan oturduğu yerden kalkıp vatandaşları selamladı, köylüler Mustafa Başkanı uzun süre ayakta alkışladı. “Kadıovacık Kurtuluş Günü” şenliklerini Mustafa Günay baştan sona kadar takip etti. Kadıovacık ve Urlalıları yalnız bırakmadı.

Kadıovacık Köy Muhtarı Nihat Çağan yaptığı teşekkür konuşmasında, Yarımada Belediyeler Birliği ve Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa Günay’a, Urla Belediye Başkanı Selçuk Balkan’a, siyasi parti ve sivil toplum örgütü temsilcilerine,  muhtarlara, vatandaşlara teşekkür etti. Teşekkür konuşmasında Urla Belediye Başkanı Selçuk Balkan’nın etkinlikte olmadığı, etkinliği terk ettiği anlaşıldı.

Yarımada Belediyeler Birliği ve Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa Günay
Yarımada Belediyeler Birliği ve Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa Günay ve kıymetli eşi Nermin Hanım

 

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL