Genel Siyaset Yaşam

Urla’mız için,vatandaşımız için çalışıyoruz

Urla Belediye Başkan V. Kaymakam Murtaza Dayanç, beraberinde İlçe Jandarma Komutanı, Fen İşleri Müdürü, URİT Müdürü ve Balıklıova Muhtarı olmak üzere Balıklıova Mahallesi’ni ziyaret etti.   Bölgede yapılacak olan çalışmaları..

Urla’mız için,vatandaşımız için çalışıyoruz

Urla Belediye Başkan V. Kaymakam Murtaza Dayanç, beraberinde İlçe Jandarma Komutanı, Fen İşleri Müdürü, URİT Müdürü ve Balıklıova Muhtarı olmak üzere Balıklıova Mahallesi’ni ziyaret etti.

 

Bölgede yapılacak olan çalışmaları ve hazırlanan projeleri yerinde inceleyen Dayanç, vatandaşlarla da bir araya gelerek sıkıntıları ve istekleri dinledi. Urla’nın her bir Mahallesini karış karış gezerek sorunları yerinde tespit ettiklerini belirten Dayanç; “Balıklıova Mahallemiz yaz aylarında yoğun talep gören yerlerimizden biri. Bu konuda güzel bir potansiyele sahip. Bizler bu potansiyeli hazırlamış olduğumuz projeler ile daha da arttırıp bölgemizi cazibe merkezi haline getireceğiz. Hem burada esnafımız kazanacak hem de vatandaşlarımız keyifli zaman geçirmiş olacak. Daha yaşanabilir bir Urla mümkün. Var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

 

Ayrıca Dayanç, Torasan Mahallesi’nde yapımı devam eden URİT Kafe’yi de ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi aldı.

 

Ayrıca;

Yıllarca bakımsız kalmış, çöplerin kol gezdiği boş alan, Urla Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Murtaza Dayanç tarafından çocukların oyunlar oynayacağı park alanı yapıldı. Oturaklar konuldu, ağaçlandırma çevre düzenlemesi yapılarak Urlalı vatandaşlara kazandırıldı. “Urla’mız için, vatandaşımız için çalışıyoruz.” Sloganı altında Fen İşleri Müdürlüğü tarafından Yaka Mahallesi Seyir Tepe’de kilit parke çalışması da tamamlandı.

Urla Haber

Urla Haberleri

 

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL