Genel

Urla garajın ‘da yakışmayan görüntüler

Urla garajın ‘da yakışmayan görüntüler. Garaj açık hava meyhanesine döndü

Urla garajın ‘da yakışmayan görüntüler

Erdoğan Ker Caddesi üzerinde bulunan Urla İlçe Terminalini adeta içki içenlerin mekanı oldu. Keyif yapıp alkol alan kişiler, arkalarında bu çirkin görüntüyü bıraktı.

Hafta sonu sokağa çıkma yasağı var. Ama bu yasaklara pek uyan yok. Herkes, hiç coronavirüs yokmuş gibi, araçlarına binip istediği yere rahatlıkla gidip geliyor. Yolda nasıl olsa onları durduracak hiç bir emniyet görevlisi yok. Bunu bilenler rahat bir şekilde gezip tozuyor, virüsü daha çok yayıyor.

İlçe Terminali’ne her gün yüzlerce insan girip çıkıyor. Şehirler arası otobüs seferleri ve Adnan Menderes Havalimanı’na sefer yapan Havaş otobüsleri buradan yolcu alıyor. Giden yolcular, temiz ve daha güvenli, yazın oturup Güneş’ten, kışın ise yağmur ve soğuktan korunacak bir yerleri yok. Vatandaşlar perişan oluyor.

Bunlar yetmezmiş gibi bir de akşamları burayı meyhaneye çevirenler var. Sokağa çıkma yasağı olmasına rağmen, bu kişiler hiç bir şeyden çekinmiyor, çilingir sofrasında kadehlerini tokuşturuyor. Seyahat etmek için gelen vatandaşlar, bu durumdan hiç hoşnut olmuyor. Gördükleri manzara onları ürkütüyor.

Çilingir sofrasını kuranlar, giderken çöpe atamaları gereken alkol şişeleri, bira kutuları ve meyve artıklarını arkalarına bakmadan olduğu yerde bırakıyor. Yolculuk etmeye gelen vatandaşlar, adeta bir çöp deryasını andıran görüntüleri görünce şaşkınlıklarını gizleyemedi. Çirkinliğin fotoğraflarını çekip,” Burası nasıl turistik bir yer. Bu görüntüler hiç yakışmıyor. Güvenlik güçleri neden burada denetim yapmıyor. Biz bu virüsle daha çok birlikte olacağız” diye tepki gösterdi.

Urla Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri daha dört gün önce garajı baştan aşağıya temizledi. Ama gelin görün ki, kendini bilmez kişiler burayı yine çöpe çevirdi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL