Genel Yaşam

Şehit Ailelerini bir bir ziyaret ediyor

Urla Kaymakamı ve Urla Belediye Başkan Vekili Murtaza Dayan ve beraberindeki heyet  şehit ailesini ziyaret etti.

Şehit Ailelerini bir bir ziyaret ediyor

Urla Kaymakamı ve Urla Belediye Başkan Vekili Murtaza Dayanç ve beraberindeki heyet  şehit ailesini ziyaret etti.

 

Urla Kaymakamı ve Urla Belediye Başkan Vekili Murtaza Dayanç, Urla Cumhuriyet Başsavcısı Ali Armağan Karaca, Urla Jandarma Komutanı Adem Aydoğdu ve beraberindeki heyet Barbaros Mahallesinde ikamet eden 1993 yılında Afyon’da şehit olan Süleyman Dudak’ın ailesini ziyaret etti. Covit-19 tedbirleri kapsamından, maske ve mesafe kuralların uyulduğu bir ortamda Şehit ’in anne ve babası ile sohbet eden heyet ailenin taleplerini ve sorunlarını dinledi.

 

Kaymakam Dayanç:” Her konuda yanlarında olduklarını, sorunlarını ve taleplerini her zaman iletebileceklerini dile getirdi.”

 

Geldiği günden bu güne urla’daki şehit ailelerin evlerine  ziyaretler eden ve ailelerin sorunlarını taleplerini dinleyen dayanç şehit ailelerinin sevgisini gönüllerini kazandı. Bazı şehit aileleri kapılarını açınca karşılarında Urla Kaymakamı ve Urla Belediye Başkan Vekili Murtaza Dayancı gördüklerinde şaşırdıklarını, inanamadıklarını ve telaşlandıklarını fakat hatırlanmaktan çok mutlu olduklarını dile getirdiler.

 

1993 yılında Afyon’da şehit olan Süleyman Dudak’ın ailesini ziyaret etti.

 

Kaymakam DAYANÇ, 1994 yılında Şırnak’ta teröristlerin hain saldırısı sonucu şehit olan Er Ramazan KARA’nın ailesine ziyarette bulundu.

 

 

Kaymakam DAYANÇ, Diyarbakır Silvan’da 1997 yılında şehit olan Jandarma Komando Er Birol AKGÜN’ün ailesini ziyaret etti.

 

Kaymakam DAYANÇ, 1988 yılında Manisa’nın Salihli ilçesinde görevi sırasında geçirdiği trafik kazası sonucu Şehit olan Polis Memuru Hüseyin KESİKOĞLU’nun ailesini ziyaret etti.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL