Urla’nın Mehmet Abisi hayata veda etti

Haber Cenk Özen

Urla’nın Mehmet Abisi hayata veda etti
Yayınlanma: Güncelleme: 29 views

Urla siyasetinin duayenlerinden Mehmet Önal hayata veda etti.

Önal geçmişte Anavatan Partisi Urla İlçe Başkanlığı ve İl Genel Meclis Üyeliği yapmıştı.

Turgut Özal ile Anavatan Partisi, elektrik, su, telefon, yol, kurum binaları gibi çeşitli yatırımlarla atağa kalktığı günlerde Urla’da Anavatan Partisi Urla ilçe Başkanlığı görevini yürüten Önal,  Hükümet ile Urla arasında köprü kurup, ilçede yapılan hizmetlerde büyük pay sahibi oldu.

Urla’nın sevilen büyüğü Anavatan Partisi Urla İlçe eski Başkanı Mehmet Önal 20 Nisan 2023 Tarihinde Urla Babacan Camii’nde öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazından sonra  sevenlerinin gözyaşları arasında Urla Yeni Mezarlığı’nda toprağa verildi.

İlçede başı sıkışanın kapısını çaldığı, kimseyi kırmadan, ayrım yapmadan, herkesin işine koşan, 1980 ve 90’lı yıllarda ilçeye damga vurmuş büyük bir siyaset adamıydı.

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.