Urla Ve Çeşmeye Yat Limanı Yatırımı Müjdesi

AYNI ZAMANDA YATÇILIK SEKTÖRÜ İLE UĞRAŞAN İŞ ADAMI, ŞİMDİLERDE ÇEŞME’DE YAT LİMANI AÇMAK İÇİN KOLLARI SIVADI.

Urla Ve Çeşmeye Yat Limanı Yatırımı Müjdesi
Yayınlanma: Güncelleme: 28 views

Türkiye yat sektörünün önemli isimlerinden iş adamı Mesut Alçınkaya, İzmir’in turizm cenneti Çeşme ve Urla’da yat limanı yatırımı için kolları sıvadı.

Yıllardır müzik ve yat sektöründe yaptığı yatırımlarla dikkat çeken iş adamı Mesut Alçınkaya, İzmir’e yatırım kararı aldı. Europa Music’in kurucusu olan ve birçok ünlü ismin yapımcılığını yapan Mesut Alçınkaya, İzmir’de birçok konser ve programlara da ev sahipliği yapıyor. Aynı zamanda yatçılık sektörü ile uğraşan iş adamı, şimdilerde Çeşme ve Urla’da yat limanı açmak için kolları sıvadı. İzmir’i ikinci evi olarak gördüğünü belirten Alçınkaya, “Müzik sektörü bitmek üzere korona virüsü yüzünden tüm konser ve organizasyonların iptal edildi. Bizde bütün enerjimizi yat limanı yatırımcılığına veriyoruz; çünkü yatçılık ülke içinin yanı sıra uluslararası alanda yatırım ve iş yapabiliyorsun. Bizde ülke olarak üretmenin gereksinimini biliyor ve bunu yapmaya çalışıyoruz. Biz Covid-19 boyunca hep yatırım yapmanın planını yaptık. Üretmeye ve büyümeye devam ediyoruz. Şimdi ki yatırımımız güzel İzmir’imize bir yat limanı kazandırmak. Özellikle turizm bölgesi olan Çeşme ve Urla’da fizibilite çalışmalarına hız verdik. Kısa süre sonra projelendirip bunu yapacağız” dedi.

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.