Urla ilçe Emniyet Müdürlüğü’nde görev değişikliği

Haber Cenk Özen

Urla ilçe Emniyet Müdürlüğü’nde görev değişikliği
Yayınlanma: Güncelleme: 81 views

Urla ilçe Emniyet Müdürlüğü’nde görev değişikliği

Urla İlçe Emniyet Müdürü Zeynep Erdoğan’ın görev yeri değişti. Urla ilçe Emniyet Müdürü Zeynep Erdoğan’ın yeni görev yeri Balçova İlçe Emniyet Müdürlüğü oldu. Erdoğan’dan boşalan Urla ilçe Emniyet Müdürlüğü görevine ise İzmir Asayiş Şube Müdürü İsmail Duman atandı.

 

Yeni atama ile Urla Emniyet Müdürü Zeynep Erdoğan Balçova İlçe Emniyet Müdürü olurken, İzmir Asayiş Şube Müdürü İsmail Duman ise Urla Emniyet Müdürü oldu.

Urla İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne atanan Sn. İsmail Duman’ın İzmir Asayiş Şube Müdürlüğü’nde yaptığı başarılı çalışmaları, tecrübesi ile dikkat çekiyor.

Urla Can Tv Radyo ailesi olarak görev süresince yaptığı başarılı çalışmalar neticesinde Urla halkının sevgi ve saygısını kazanan Sn. Zeynep Erdoğan’a yeni görev yerinde başarılar dileriz.

Urla İlçe Emniyet Müdürü Zeynep Erdoğan
Urla İlçe Emniyet Müdürü Zeynep Erdoğan

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.