İnterpol tarafından aranıyordu, Urla’da kıskıvrak yakalandı

İnterpol tarafından aranıyordu, Urla’da kıskıvrak yakalandı

İnterpol tarafından aranıyordu, Urla’da kıskıvrak yakalandı
Yayınlanma: Güncelleme: 3 views

İnterpol tarafından aranıyordu, Urla’da kıskıvrak yakalandı

İzmir’in Urla ilçesinde, Interpol tarafından ‘Uyuşturucu madde imal ve ticareti’ suçundan kırmızı bültenle aranan D.S. Polis tarafından kıskıvrak yakalandı.

Urla Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde; İzmir Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, Çeşme Büro Amirliği ekipleri Urla ilçesinde aranan şüphelilere yönelik çalışma yaptı. Titizlikle yürütülen çalışmalara Urla İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri de destek verdi. Interpol tarafından ‘Uyuşturucu madde imal ve ticareti’ suçundan kırmızı bültenle arandığı ve Almanya yetkili makamlarınca iade talebi bulunduğu belirlenmesi sonucu yapılan şok baskın ile ikametinde kıskıvrak yakalanarak, gözaltına alınan D.S iade işlemleri için İl Göç İdaresi Müdürlüğü yetkililerine teslim edildi.

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.