Başarı ise başaracağım diye başlayarak sonunda başardım diyenindir
Malumunuz kongremize sayılı günler kaldı.
Sahaya indiğim günden bu yana kadar birçok olaya, güzelliklere şahit oldum. Ben olarak çıktığım bu yolda, her geçen gün çoğaldık ve “BİZ” olduk.
İzmir genelinde delege seçimleri olmadan adaylığını açıklayan ilk İlçe Başkan Adayı oldum. Dava arkadaşlarımla birlikte kapı kapı, sokak sokak gezdik, yeri geldi tarlalarda çiftçimizle birlikte olduk hem dinledik, hem hedeflerimizi anlattık.
Tüm delegelerimizi mümkün mertebe birebir ziyaret ettik. Ziyaret edemediklerimizle, şehir dışında olanlarla telefon aracılığıyla görüşme sağladık. Parti büyüklerimizi ziyaret ederek, Urla’mızda danışma kurulunu kurmaya karar verdik. Herkesin branşı doğrultusunda saha da aktif olacak bir yönetim kurulu listesi hazırladık.
15 Kişiden oluşan danışma kurulumuz, 55 kişiden oluşan yönetim kurulu listemiz ve birebir görüşmelerimiz sonucu desteğini bizlerden esirgemeyecek olan 297 kişilik delegelerimizle hazır olarak geliyoruz.
Herkes şunu bilmeli ki, destek olsun olmasın, Urla da ki tüm İYİ Partililer olarak ilk hedefimiz genel seçimleri kazanarak, Sayın Genel Başkanımızı Başbakan yapmaktır. Biz bu amaç için Urla dan Kuvayı Milliye ateşini yakarak yola çıkacaklarız.
İnanıyorum ki seçimi kim kazanırsa kazansın, kazanan İYİ Parti, Kazanan Urla, Kazanan Türk Milleti olacaktır.